Shok Albadi song lyrics – Masoom Sharma

Shok Albadi song lyrics – Masoom Sharma
Song: Shok Albadi
Singer: Masoom Sharma
Musician: Pinna Music
Lyricist: Monty Badanpur
Label: Nav Haryanvi

Shok Albadi Lyrics

Mahre Shok Albadi Kehgi Yaa Ke Kari
Tere Supna Ki Neend Rehja Dhari Ke Dhari
Aada Pathara Ke Dil Tu Se Papa Ki Pari
Re Mahre Kaatil Irade Tanne Shadi Ki Padi

Zindagi Banale Koi Shareef Sa Patale
Aade Papiyan Ki Zindagi Mein Paap Bhare Se
Tu Sikhawegi Hum Bade Batmeez
Batmeezi Ke School Te Study Kari Se

Oh Teri Goli Si Jawani Se To Main Ke Karu
Aade Barooda Ki Unchi Tahi Godam Bhari Se
Tu Sikhawegi Hum Bade Batmeez
Batmeezi Ke School Te Study Kari Se

Laila Majnu Ki Manne Bera Na Kahani
Mahre Padi Hai Kitaab Dakuan Ki Purani
Aade Peetala Ke Mansa Mein Kam Ke Tera
Re Akde Goli Laag Jagi Mahre Kuch Na Bera

Pyar Pyur Ka Na Koi Khel Hovega
Koi Marega Na Jane Koi Jail Hovega
Kyate Maut Ki Dukan Poe Saman Len Aagi
Je Saman De Diya To Thara Shehar Rovega

Baat Dekhe Se Badanpur Kad Aave Chora
Monty Aaj Kal Jail Te Hoya Bari Se
Tu Sikhawegi Hum Bade Batmeez
Batmeezi Ke School Te Study Kari Se

Oh Teri Goli Si Jawani Se To Main Ke Karu
Aade Barooda Ki Unchi Tahi Godam Bhari Se
Tu Sikhawegi Hum Bade Batmeez
Batmeezi Ke School Te Study Kari Se

Chati Gela Chati Ka Jo Mep Levega
Dushmani Aala Poora Poora Base Devega
Manne Issa Ustaad Koi Aage Paya Na
Ferr Gaxxdua Ki Gela Kade Bair Laya Na

Aire Gair Yaar Na Banaye Yaar Ne
Hove Motora Pe Fire Kare Hate
Nahra Afeem Jissa Rang Tu Samch Te Bhi Chiti
Gora Gaat Dekh Pani Na Faikaya Yaar Ne

Vailiyan Ki Zindagi Mein Vellpune Se
Aade Tere Jissi Mukhbir Bhot Mari Se
Tu Sikhawegi Hum Bade Batmeez
Batmeezi Ke School Te Study Kari Se

Oh Teri Goli Si Jawani Se To Main Ke Karu
Aade Barooda Ki Unchi Tahi Godam Bhari Se
Tu Sikhawegi Hum Bade Batmeez
Batmeezi Ke School Te Study Kari Se

song music video

Shok Albadi song lyrics – Masoom Sharma in hindi

शोक अलबदी गीत के बोल – मासूम शर्मा
गाना: शोक अलबदी
गायक: मासूम शर्मा
संगीतकार: पिन्ना संगीत
गीतकार: मोंटी बदनपुर
लेबल: नव हरियाणवी

शोक अलबदी गीत

माह्रे शोक अलबदी कहेगी या के कारी
तेरे सुपना की नींद रहजा धारी के धारी
आधा पथरा के दिल तू से पापा की परी
रे महरे कातिल इरादे तन्ने शादी की पड़ी

जिंदगी बनले कोई शरीफ सा पाताले
आधे पापियां की जिंदगी में पाप भरे से
तू सिखावेगी हम बड़े बत्तमीज़
बत्तमीज़ी के स्कूल ते पढ़ाई करी से

ओह तेरी गोली सी जवानी से तो मैं के करू
आदे बड़ौदा की ऊंची ताहि गोदाम भारी से
तू सिखावेगी हम बड़े बत्तमीज़
बत्तमीज़ी के स्कूल ते पढ़ाई करी से

लैला मजनू की मन्ने बेरा ना कहानी
म्हरे पड़ी है किताब डाकुआं की पुरानी
आदे पीतल के मनसा में काम के तेरा
रे एकदे गोली लाग जगी महरे कुछ ना बेरा

प्यार प्योर का ना कोई खेल होवेगा
कोई मरेगा ना जाने कोई जेल होवेगा
क्याते मौत की दुकान पोए समन लेन आगी
जे समान दे दिया तो थारा शहर रोवेगा

बात देखे से बदनपुर कद आवे छोरा
मोंटी आज कल जेल ते होया बारी से
तू सिखावेगी हम बड़े बत्तमीज़
बत्तमीज़ी के स्कूल ते पढ़ाई करी से

ओह तेरी गोली सी जवानी से तो मैं के करू
आदे बड़ौदा की ऊंची ताहि गोदाम भारी से
तू सिखावेगी हम बड़े बत्तमीज़
बत्तमीज़ी के स्कूल ते पढ़ाई करी से

चाटी गेला चाटी का जो मेप लेवेगा
दुश्मनी आला पूरा पूरा बसे देवेगा
मन्ने इस्सा उस्ताद कोई आगे पाया ना
फेर गैक्सडुआ कि गेला कदे बैर लाया ना

ऐरे गैर यार ना बने यार ने
होवे मोटरा पे फायर करे नफरत
नाहरा अफ़ीम जैसा रंग तू समच ते भी चिती
गोरा गत देख पानी ना फैकाया यार ने

वेलियाँ की जिंदगी में वेलपुने से
आदे तेरे जिसकी मुखबिर बहुत मारी से
तू सिखावेगी हम बड़े बत्तमीज़
बत्तमीज़ी के स्कूल ते पढ़ाई करी से

ओह तेरी गोली सी जवानी से तो मैं के करू
आदे बड़ौदा की ऊंची ताहि गोदाम भारी से
तू सिखावेगी हम बड़े बत्तमीज़
बत्तमीज़ी के स्कूल ते पढ़ाई करी से

Dil Bechara Song lyrics – Neha Kakkar

Navigation Song lyrics – R Nait

Thar Song lyrics – Jassi Kirarkot

JHIRKAN song lyrics – Harman Nandgarh

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *